Home PageAlgemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

Bestelling plaatsen

Als je blij bent met de producten in je winkelmandje kan je de bestelling plaatsen. Je krijgt binnen het bestelproces de optie om een account bij Kunst en Kids aan te maken wat handig is om de status van je bestelling te volgen en je hoeft een volgende keer niet weer al je gegevens in te vullen. Onder ‘mijn account’ vind je dan je geplaatste bestelling(en) en de status hiervan.

Binnen het bestelproces kan je zelf aangeven op welke manier je wilt betalen. Betaling geschiedt geheel vooraf en op veilige wijze. Als je kiest voor Ideal of Paypal word je meteen doorgelinkt naar de desbetreffende betaalsite en kan je de betaling afronden. Je kan het bedrag ook zelf naar onze bankrekening overschrijven en dan is de order compleet zodra het op onze rekening is bijgeschreven. Als je op de site een bestelling plaatst, krijg je automatisch een bevestigingsmail van ons.

Prijzen

Alle prijzen in de webwinkel zijn inclusief BTW.

Verzending

Na het afronden van de bestelling en betaling worden de producten binnen 3 werkdagen verstuurd. Je kunt de bestelling op het factuuradres laten bezorgen maar je kunt er ook voor kiezen om het naar een ander adres te laten sturen. Leuk om op die manier iemand met een cadeautje te verrassen.

De verzending en bezorging aan huis wordt verzorgd door PostNL via de standaard pakket -of brievenpost. In principe heeft u de bestelling een dag na de verzending in huis.

 

Afhalen

Als je de producten liever zelf afhaalt, is dat ook mogelijk. Geef dit dan tijdens het bestelproces aan in de tekstbox onder het kopje ‘verzendadres’. Wij zullen dan binnen drie werkdagen contact opnemen om een afspraak te maken.

 

Retourneren

We hopen uiteraard dat je blij bent met de bestelde producten, maar het kan altijd voorkomen dat het toch niet is wat je ervan gehoopt had. In dat geval kan je (een deel van) de bestelling binnen 14 dagen retourneren. De producten moeten wel in de originele staat verkeren. De digitale bestanden die wij voor geboortekaartjes verkopen, kunnen echter niet worden geruild/geretourneerd.

Stuur ons eerst een email met daarin uw naam en het ordernummer vermeld. We horen ook graag de reden van retourneren. We zullen je zo snel mogelijk terug mailen. De kosten van de retourzending worden door jou betaald. De waarde van de geretourneerde producten wordt teruggestort op de eerder gebruikte rekening zodra de producten bij ons zijn aangekomen.

 

Rechten

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van deze website mag worden gekopieerd, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke goedkeuring van Kunst en Kids.

 

Retail

Heb je zelf een (web)winkel en zou je graag (een deel van) onze producten willen verkopen? Dat kan!

We kunnen deze samenwerking op twee manieren realiseren;

1.     Voorraad

Je neemt bij ons de producten af en biedt ze vervolgens in jouw winkel aan. Je regelt zelf de betaling en eventuele verzending.

De korting die we je op de producten kunnen geven, hangt af van de hoeveelheid die je afneemt.

2.     Dropshipment

Je zet onze producten op jouw site. Als er een bestelling is, mail je die door naar ons en wij sturen de producten naar de klant.

 

Vragen

Heb je vragen over je bestelling of ergens anders over? Mail of bel ons en we helpen je graag.