Home PageBabykamer muur

Babykamer muur

Poster babykamer

Poster kinderkamer

Ben je bezig met het inrichten maar zit je nog met een saaie babykamer muur? Of wil je gewoon eens wat leuks voor aan de muur van een bestaande kinderkamer? Bij Kunst en Kids hebben we meerdere mogelijkheden om de kinderkamer / babykamer muur op originele wijze aan te kleden. Met onze muurstickers verander je in korte tijd de hele muur zonder dat je aan de slag hoeft met verf of behang. We hebben verschillende aansprekende ontwerpen, allemaal met veel kleur en fantasie! Ook leuk voor de iets ouderen kinderen om te helpen met het ‘versieren’ van hun muur..

We hebben ook een fantasievolle, vrolijke poster voor op de kinderkamer / babykamer muur. Het is een soort circusspektakel in de ruimte met dieren en kinderen… Moeilijk uit te leggen maar kijk zelf bij onze originele kinderkamer poster. Verder verkopen we meer dan zestig prints van onze eigen originele schilderijen. Alle prints zijn kleurig en Edie schildert vaak dieren, bomen, bubbels, wolkjes en nog veel meer. Neem zelf een kijkje en kies je favoriet!

Voor iedere kinderkamer of babykamer muur is dus wel wat passends te vinden. Kijk gerust rond op onze site en we hopen dat je wat leuks vindt!