Home PageKinderkamer decoratie

Kinderkamer decoratie

Is de babykamer bijna af maar mist nog net dat beetje decoratie en karakter? Of ben je gewoon toe aan wat meer kleur en fantasie in de al bestaande kinderkamer? Weet je niet wat je je kind voor zijn of haar verjaardag moet geven omdat de speelgoedkast al uitpuilt..? Denk eens aan een leuke decoratie voor de muren van hun eigen kamertje.

Kinderkamer decoratie

Kinderkamer decoratie – Muurstickers

Bij Kunst en Kids hebben we volop mogelijkheden voor originele kinderkamer decoratie. We hebben vele prints gebaseerd op originele schilderijen van Edie. Voor jongens en meisjes en jong en oud, iedereen vindt hier wel iets wat hem aanspreekt. Je kunt de prints ook leuk combineren in een paar verschillende lijstjes aan de muur.

Heb je een grotere muur die vraagt om wat kleurrijke decoratie, dan zijn onze muurstickers heel geschikt. Dit is de manier om een hele muur te veranderen zonder te hoeven verven of behangen. We hebben verschillende ontwerpen van muurstickers die allemaal net dat beetje extra’s aan de muur en dus aan de kinderkamer kunnen geven. Kijk zelf en kies je favoriete ontwerp!
Of combineer het leuke met het leerzame en maak een grote originele klok op de muur in de kinderkamer! Maak? Ja, kijk maar bij onze kinderklok hoe makkelijk en leuk dit is voor je kind.