Home PageKinderkamerkunst

Kinderkamerkunst

Verwacht je een kindje en zoek je bijzondere kinderkamerkunst voor de ‘finishing touch’ voor de babykamer? Of heb je al kinderen en wil je de kinderkamer eens opvrolijken? Bij Kunst en Kids vind je volop kleurrijke en fantasievolle kinderkamerkunst welke ieder kind zal aanspreken.

Kinderkamer decoratie

Kinderkamer schilderijtje – coming home

We hebben zeer betaalbare kinderkamerkunst in de vorm van prints. Hiermee geef je net dat beetje extra karakter aan de muur en daarmee aan de babykamer/kinderkamer. We hebben meer dan zestig verschillende ontwerpen, allemaal in de herkenbare stijl van Edie haar schilderijen. We bieden deze kunstwerkjes op de site in twee standaardformaten aan maar neem gerust contact met ons op als jouw gewenste maat anders is. De prints zijn ook heel geschikt als origineel kraamkado; net even wat leuker dan weer een rompertje of knuffelbeer..

Wil je kinderkamerkunst in groter formaat dan hebben we verschillende muurstickers waarmee je in een handomdraai een hele muur omtovert in een kunstwerk! Kijk ook bij onze posters en kinderklok voor meer kinderkamerkunst-inspiratie. Je kan beter de basis van de babykamer/kinderkamer rustig houden en wat aansprekende kunst aan de muren toevoegen om het geheel af te maken.