Kinderklok Sale!
KinderklokKinderklokkinderklok

Kinderklok

49,00 35,00

Category: , .

love it, share it

pinterest google

Dit is een originele kinderklok met grote wijzers en de cijfers zijn 12 muurstickers. Niet alleen een versiering van de muur maar tegelijkertijd ook leerzaam en handig!
Om een idee te geven van de afmetingen; de grote wijzer meet vanaf het draaipunt 23,7 cm en bijvoorbeeld het cijfer 12 heeft een hoogte van 16 cm. Je kan zelf de afstand van de stickers bepalen en zo een klok creëren van tenminste 60 cm tot maximaal 120 cm. Bepaal zelf hoe groot je kinderklok wordt!
De kinderklok loopt op AA-batterijen (niet meegeleverd) en kan met een schroef of spijker aan de muur bevestigd worden.
De stickers zijn gemaakt van PVC met een witte achtergrond en een matte afwerking. Het is stevig en mooi materiaal. Ze kunnen alleen gebruikt worden op vetvrije en gladde oppervlakken (poederige verf, zoals van Farrow & Ball, hecht soms onvoldoende). Let erop dat een pas geverfde muur tenminste twee weken moet drogen voordat er stickers op geplaatst kunnen worden. Ze kunnen eenvoudig en restloos verwijderd worden. Bij meermalig verplaatsen van de stickers verliezen ze wel langzaam hun hechtingskracht.

De stickers zijn zeer makkelijk aan te brengen zonder verdere instructies, gewoon plakken!(Kijk voor meer muurstickers op http://www.kunstenkids.nl/product-categorie/muurstickers)

De kinderklok is eenvoudig te monteren. De stickers komen op een vel van 35 x 60 cm. Dit wordt met de klok verstuurd in een stevige koker.

Extra informatie

Gewicht 3.00 kg