Muurstickers fruit Sale!
Muurstickers fruit

Muurstickers Fruit

49,00 30,00

Category: .

love it, share it

pinterest google

Is jouw kind dol op fruit of zou je het juist wat meer willen willen aanprijzen? Onze kleurige fruitstickers zullen ieder kind aanspreken met de vrolijke figuurtjes erbij. Leuk voor in de kinderkamer maar ook weer eens wat anders in een keuken of boven de eettafel. Mmmm….

In een handomdraai een nieuwe muur? Geen behang of verf, maar muurstickers! In mooie, kleurrijke ontwerpen betover je een muur in 10 minuten. Dit ontwerp toont verschillende soorten fris en kleurig fruit met kindjes erop en erin. Ideaal voor in de kinderkamer / babykamer maar natuurlijk ook in de keuken of eetkamer. Maak je kind nog enthousiaster over fruit!

De muurstickers zijn gemaakt van PVC (eco-vriendelijk) met een witte achtergrond en een matte afwerking. Het is stevig en mooi materiaal. Ze kunnen alleen gebruikt worden op vetvrije en gladde oppervlakken (poederige verf, zoals van Farrow & Ball, hecht soms onvoldoende). Let erop dat een pas geverfde muur tenminste twee weken moet drogen voordat er stickers op geplaatst kunnen worden. Ze kunnen eenvoudig en restloos verwijderd worden.

De muurstickers zijn zeer makkelijk aan te brengen zonder verdere instructies, gewoon plakken!

 

Muurstickers fruit, muurstickers kinderkamer, muurstickers babykamer, muurstickers keuken

Extra informatie

Gewicht 3 kg