Muurstickers Vogels Sale!
Muurstickers Vogels

Muurstickers Vogels

55,00 35,00

Category: .

love it, share it

pinterest google

De meeste kinderen vinden dieren leuk en dan zeker ook vogels. Deze leuke verzameling vogels kan je zelf op het touw en in de lucht plaatsen. Het touw is in lengte te variëren tot maximaal 2 meter. Je kunt natuurlijk ook twee touwen van een meter opplakken. Veel plezier!

In een handomdraai een nieuwe muur? Geen behang of verf, maar muurstickers! Met originele, kleurrijke ontwerpen betover je een muur in 10 minuten. Leuk voor kinderkamer / babykamer of waar dan ook. Zeker deze muurstickers met vogels en kinderen spreekt ieder kind aan. Je kan zelf de lengte van het touw bepalen, het zijn 4 stukken van 50 cm. Dus als je alle muurstickers gebruikt dan is het touw 2 meter breed.

De muurstickers zijn gemaakt van PVC (eco-vriendelijk) met een witte achtergrond en een licht glanzende afwerking. Het is stevig en mooi materiaal. Ze kunnen alleen gebruikt worden op vetvrije en gladde oppervlakken (poederige verf, zoals van Farrow & Ball, hecht soms onvoldoende). Let erop dat een pas geverfde muur tenminste twee weken moet drogen voordat er stickers op geplaatst kunnen worden. Ze kunnen eenvoudig en restloos verwijderd worden.
De muurstickers zijn zeer makkelijk aan te brengen zonder verdere instructies, gewoon plakken!

De muurstickers komen op twee vellen van 50 x 70 cm en worden in een stevige koker verstuurd.

 

muurstickers, kinderkamer, babykamer, muurstickers vogels, dieren

Extra informatie

Gewicht 3 kg