Kinderkamer decoratie Sale!
Muursticker wolken

Muurstickers Wolken

55,00 35,00

Category: .

love it, share it

pinterest google

Is jouw kind meer van het dromerige type? Of zou je graag wat rust creëren voor als je kind ’s avonds moet gaan slapen? Dit tafereel van wolkjes en luchtballon met kindjes erbij vrolijkt iedere kamer op en schept een juiste sfeer voor in de slaapkamer. Weltrusten…

In een handomdraai een nieuwe muur? Geen behang of verf, maar muurstickers! In mooie, kleurrijke ontwerpen betover je een muur in 10 minuten. Deze muurstickers tonen een en al fantasie en dromerigheid. Hoog in de wolken met een luchtballon, ideaal voor in de babykamer of kinderkamer. Heerlijk om ’s avonds bij weg te dromen en in slaap te vallen.

De muurstickers zijn gemaakt van PVC (eco-vriendelijk) met een witte achtergrond en een matte afwerking. Het is stevig en mooi materiaal. Ze kunnen alleen gebruikt worden op vetvrije en gladde oppervlakken (poederige verf, zoals van Farrow & Ball, hecht soms onvoldoende). Let erop dat een pas geverfde muur tenminste twee weken moet drogen voordat er stickers op geplaatst kunnen worden. Ze kunnen eenvoudig en restloos verwijderd worden.

De muurstickers zijn zeer makkelijk aan te brengen zonder verdere instructies, gewoon plakken!

 

Muurstickers wolken

Extra informatie

Gewicht 3 kg