Pentekeningen en acrylverf
Pentekeningen en acrylverf
Winkelwagen 0

Verzenden en retourneren

Verzenden

Aan de digitale producten, de afbeeldingen voor geboortekaartjes, zijn uiteraard geen verzendkosten verbonden. Deze aankopen zijn direct na afronden van de bestelling via een link te downloaden. 

De fysieke producten van Kunst en Kids verzenden wij binnen drie werkdagen. Als er haast is bij een bestelling, laat het ons dan even weten, dan zetten we er extra vaart achter! We verzenden alles met PostNL voor het standaardtarief van 6,95 euro en zij leveren in principe de volgende dag (behalve op zondag).

Bij een bestelbedrag boven de 39 euro zijn de verzendkosten gratis! 

Wij verpakken onze producten met veel zorg. Mocht er onverhoopt een probleem zijn met het pakket dan horen we dat graag. 

 

Retourneren

We hopen uiteraard dat je blij bent met je bestelling maar mocht er toch een reden zijn om te willen retourneren dan kan dat binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket.

Het retouradres is:

Kunst en Kids, Aagje Dekenkade 65, 2251ZV Voorschoten

Wij verzoeken je bij je pakket een briefje te doen met je naam en rekeningnummer (IBAN), zodat wij het aankoopbedrag per omgaande aan je kunnen terugstorten zodra wij de producten in goede staat ontvangen hebben. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.